Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οι Βουλευτές …Άδωνις & Κωνσταντινέας!(video)

0 47

Η αρχή έγινε με τον Κωνσταντινέα να χαρακτηρίζει «πολιτικό μπιφτεκά, που γλείφει εκεί που έφτυνε» τον Άδωνη Γεωργιάδη και να αναφέρεται στο Dancing with the Stars που παρουσίαζε η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι στο παρελθόν καταφερόταν εναντίον του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, πρόσωπα που πλέον εκθειάζει.

Ταυτόχρονα του ζήτησε να απαντήσει όσον αφορά στις αποκαλύψεις για τους παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ τον κάλεσε να τοποθετηθεί και για τις αποκαλύψεις περί πόθεν έσχες του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη και τις offshore της τελευταίας.

Οι αρχικοί χαρακτηρισμοί του Πέτρου Κωνσταντινέα αλλά και η συνέχεια των όσων έλεγε προκάλεσαν την οργή του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος, πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διασκέδαζε στην Πάολα όταν υπήρχαν νεκροί στη Μάνδρα και στη συνέχεια εμφανιζόταν κατευθείαν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ανταπαντώντας εξίσου οργισμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε φωτογραφία του Άδωνη και της Ευγενίας, λέγοντας ότι ήταν λιάρδα, με αποτέλεσμα να εξαγριωθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και να έρθουν… «μύτη με μύτη» οι δύο άνδρες.

Τελικά παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αναγκάστηκε να σηκωθεί από τη θέση του και να μπει κυριολεκτικά ανάμεσά τους, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η αντιπαράθεση στο πλατό έληξε με ατάκες του Άδωνη στον Κωνσταντινέα για τη δράση του ως διαιτητής, με ανταλλαγές φράσεων του στυλ «εγώ δε σε φοβάμαι» και το κοινό να παρακολουθεί άναυδο.

Source http://veteranos.gr/

Leave A Reply

Your email address will not be published.