Άγνωστοι «χάκαραν» το κανάλι της Cosmote και έστειλαν «απειλητικό μήνυμα» (φωτό-βίντεο) (upd)

0 9.539

Αναστάτωση και… απορίες σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε η εικόνα που εμφανίστηκε στις οθόνες τους κατά τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από την Cosmote.

Για λίγα δευτερόλεπτα, η εικόνα από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διακόπηκε και στους οθόνες εμφανίστηκε ένας μαυροφορεμένος άντρας, με καπέλο και καλυμμένο το πρόσωπο, που απηύθυνε ένα απειλητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, και σε στιλ… Ανώνυμοι, ο άντρας ακούστηκε να λέει ότι, σε ένα μήνα από τώρα, οι υπεύθυνοι «αυτοί που φταίνε», (φυσικά ποιοι άλλοι αυτοί που δεν φταίνε;), θα τιμωρηθούν και πως ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα από σήμερα.

Δεν διευκρινίστηκε πάντως αν ήταν από σήμερα το πρωί ή το απόγευμα.

Τελικά και όπως έγινε γνωστό επρόκειτο για «διαφημιστικό» σειράς, που μεταδόθηκε εν μέσω του τελικού.

Μεγάλη ήταν η αναστάτωση η οποία προκλήθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε μερίδα χρηστών που παρακολουθούσε τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ από την τηλεόραση της COSMOTE TV.

Το πρόγραμμα του συνδρομητικού καναλιού διεκόπη απότομα και στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε καπέλο και είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο άγνωστος άνδρας έστειλε με αλλοιωμένη φωνή… απειλητικό μήνυμα τονίζοντας πως «αυτοί που φταίνε θα την πληρώσουν σε ένα μήνα.

«Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα», είπε χαρακτηριστικά.

Εν τέλει η Cosmote με μήνυμά της κάτω από τον αγώνα ανέφερε πως πρόκειται για το teaser της νέας σειράς «Έτερος Εγώ» που μεταδόθηκε εκ παραδρομής.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More