«Αλλεργία» του ΚΚΕ σε οτιδήποτε πατριωτικό!

0 8.314

Στο στόχαστρο και τα συνθήματα που τραγουδούν οι στρατιώτες μας

Επεσαν οι μάσκες και στο εθνομηδενιστικό ΚΚΕ, αφού, σύμφωνα με το κόμμα, τα πατριωτικά συνθήματα που αναφωνούν οι στρατιώτες μας στα στρατόπεδα της χώρας είναι «αντιδραστικά», «προκλητικά» και «προσβλητικά». Τρεις βουλευτές του κόμματος έφθασαν μάλιστα στο σημείο να καταθέσουν σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση στον νέο υπουργό Εθνικής Αμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη.

Για τους βουλευτές Θανάση Παφίλη, Λιάνα Κανέλλη και Σπύρο Τάσσο, που συνυπέγραψαν την άθλια ερώτηση, τα συνθήματα «Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία», «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία», «Πού θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγια-Σοφιά» κρύβουν αλυτρωτισμό. Το αυτό ισχύει, σύμφωνα με τους ίδιους βουλευτές, και για το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», το οποίο αποκαλούν «ανιστόρητο».

Καταγγέλλουν, μάλιστα, τις διοικήσεις των Μονάδων ότι «κάνουν τα στραβά μάτια», ενώ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι έχει σοβαρές ευθύνες για «την ανοχή που δείχνει σε όλες αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες που δίνουν τη δυνατότητα σε χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς να δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις των νέων που υπηρετούν τη θητεία τους».

«Διεθνιστές»

Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι τα στελέχη του εν λόγω κόμματος τάσσονται υπέρ του «διεθνισμού» και της απουσίας συνόρων. Το «κόμμα του λαού» μάλλον θα έπρεπε να μετονομαστεί σε κόμμα του εθνομηδενισμού, παρότι καταψήφισε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Επί της ουσίας, μέσω της παραπάνω ερώτησης οι βουλευτές παπαγαλίζουν τα συριζαίικα επιχειρήματα.

Αποδεικνύεται περίτρανα πως ο Περισσός δεν ενοχλείται και ιδιαίτερα από την παράδοση στους ανιστόρητους γείτονες του ονόματος της Μακεδονίας μας. Τουναντίον, θεωρούν «αλυτρωτικό» το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική». Προφανώς, ο μόνος λόγος εναντίωσης στη Συμφωνία των Πρεσπών ήταν ο αντιιμπεριαλισμός του ΚΚΕ και η διαφωνία του με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Αλλωστε, δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε ότι μέχρι πρότινος ο Περισσός με επίσημες ανακοινώσεις υποστήριζε την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο Σκοπιανό, με γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More