Αμετανόητος Κοτζιάς γιορτάζει τις Πρέσπες

1 9.188

Την πρώτη μαύρη επέτειο από την υπογραφή της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών έσπευσε να «γιορτάσει» στο twitter ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και αρχιτέκτονας της συμφωνίας Νίκος Κοτζιάς.

Ο τελευταίος δεν λέει με τίποτα να ξεχάσει το… κατόρθωμά του, ανεβάζοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και τον Νίκολα Ντιμιτρόφ, γράφοντας στη λεζάντα:
«Ενας χρόνος, φίλε μου Νίκολα Ντιμιτρόφ».

Από την πλευρά του, ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών αναδημοσίευσε την ανάρτηση του κ. Κοτζιά και σχολίασε κάτω από αυτήν: «Γράψαμε ιστορία σκεπτόμενοι το μέλλον, φίλε μου!» Η συμφωνία της λίμνης υπεγράφη ακριβώς πριν από έναν χρόνο, στις 17 Ιουνίου του 2018, κόντρα στα εκατομμύρια των Ελλήνων που εναντιώθηκαν στην παραχώρηση του ονόματος, της ταυτότητας και της εθνότητας. Αίσθηση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι μόνο ο πρώην «σύντροφος» Νίκος Κοτζιάς έκανε σχετική ανάρτηση, καθώς οι -συνήθως λαλίστατοι- συριζαίοι τήρησαν σιγήν ιχθύος για το θέμα.

1 Comment
  1. […] post Αμετανόητος Κοτζιάς γιορτάζει τις Πρέσπες appeared first on […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More