Αναρχικός που είχε καταγγείλει τα ΜΑΤ για κλοπή νερού …Κουβαλούσε σφαίρες, χειροβομβίδες και Χασίσι

0 9.447

Ήταν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου το 2014, όταν μία ξεχωριστή υπόθεση στα χρονικά, πέραν των επεισοδίων, προβλημάτισε κι απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.

Ήταν η περιβόητη υπόθεση κλοπής νερού από αστυνομικούς των ΜΑΤ που είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία των Εξαρχείων, σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης, όταν μέσα από τα στιγμιότυπα ενός βίντεο, προέκυψε η καταγγελία σε βάρος των αστυνομικών για την οποία διατάχθηκε όπως είθισται ΕΔΕ.

Ο αντιεξουσιαστής που τότε υπήρξε ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα και σε σακ βουαγιάζ που έφερε μαζί του, βρέθηκαν όπως σημειώνεται σε σχετικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, σφαίρες των 9 mm, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, χημικά, μαχαίρι και μεγάλη ποσότητα χασίς, έτοιμη και κατάλληλη συσκευασμένη για διάθεση.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More