Ανοίγει αύριο το Ισλαμικό Τέμενος στην Αθήνα – Συνθήματα διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας του (εικόνες)

0 10.491

Το προηγούμενο διάστημα άγνωστοι έγραφαν στους τοίχους και την εξωτερική πόρτα του τεμένους, συνθήματα κατά της λειτουργίας του τεμένους και κατά του Iσλάμ, τα οποία σβήνονταν άμεσα.

Ειδικότερα, αύριο το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο τέμενος (στην Ιερά Οδός 114, στην περιοχή του Βοτανικού) για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν και άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης, δίνοντας προεκλογικό χαρακτήρα στο γεγονός. Εχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του τεμένους, ενώ απομένουν ελάχιστα για τους εσωτερικούς χώρους. Βέβαια, δεν μπορεί να γίνει λόγος για έναρξη λειτουργίας του τεμένους, αφού ο Οργανισμός του δημοσιεύθηκε στις 20 Μαίου και είναι πολύ νωρίς να στελεχωθεί μια καινούργια υπηρεσία, ιδίως με τους ρυθμούς που λειτουργεί το ελληνικό δημόσιο.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More