Απασφάλισε ο Γ. Τράγκας εναντίον της Δούρου: «Στογγυλοκάθεται στην καρέκλα της σαν πολιτικό βόδι»

0 9.574

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΓιώργοςΤράγκας μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm,με αφορμή το πόρισμα του εισαγγελέα και τις ποινικές διώξεις που άσκησε για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Διαβάστε τι είπε χαρακτηριστικά:

«Η κ. Δούρου στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα της, σαν θηλυκό πολιτικό «βόδι», δεν παραιτείται από στοιχειώδη ευαισθησία αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που τις αναλογούν. Δεν έχει πολιτική τσίπα, κάθεται στον θώκο της περιφέρειας. Η συμπεριφορά της είναι το απόλυτα χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της κυβερνητικής αναισθησίας και της πολιτικής ανηθικότητας που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τα «πυρά» του γνωστού δημοσιογράφου στράφηκαν και προς τη γενικότερη στάση που έχουν τα στελέχη αυτής της «προοδευτικής» κυβέρνησης:

«Ο Πολάκης είναι η προσωποποίηση του bullying. Ο Τσίπρας έχει στα «εξαπτέρυγα» του έναν άνθρωπο με ομιλία χυδαία, με συμπεριφορά τραμπούκου που δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει τον αδερφό της γυναίκας του.

Η κ. Γεροβασίλη είναι τρανταχτό παράδειγμα απολυταρχισμού και σήμερα υπερασπίζεται το χαρτοφυλάκιο Προστασίας του Πολίτη. Είναι αυτή που μιλούσε με απόλυτη ασέβεια για τους ανώτατους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη συνταγματικότητα των μνημονίων τα οποία μετά υπερψήφισε.

Η κ. Κουντουρά, η κόρη αυτού που έγραψε το εμβατήριο της Χούντας, είναι έτοιμη να πάει ευρωβουλή με ειδική ρύθμιση της κυβέρνησης για να ξεπεράσουν το «κώλυμα» του νόμου Σαμαρά. Ανταμείβεται για την ψήφο στη Συμφωνία, για την εθνική αυτή προδοσία».

«Ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει ενόχους στο θέμα Novartis, αλλά για την εκατόμβη στο Μάτι τηρεί «σιγήν ιχθύος». Ανηθικότητα, η απόλυτη «ξετσιπωσιά». Διάβασε το πόρισμα και δεν έκανε τίποτα απολύτως. Ούτε μία συγγνώμη για το χάος του κρατικού μηχανισμού που στοίχισε τις ζωές σε τόσα θύματα. Ούτε να ζητήσει την παραίτηση της κ. Δούρου» σχολίασε ο έγκριτος δημοσιογράφος συμπληρώνοντας :

«Απευθύνω ένα ερώτημα σε ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί αυτό το «παρτσακλό» η κ. Δούρου, με αυτά που λέει, που υποστηρίζει ότι ήταν στα υπέρ του πρωθυπουργού ότι εκείνες τις κρίσιμες ώρες παράτησε βράβευση του στο εξωτερικό και βρέθηκε στο επίκεντρο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, σας ερωτώ μπορεί να σας εκπροσωπεί; Δε ντρέπεστε;»

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More