Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Απίστευτο: H ελληνική Πολεμική Αεροπορία προστατεύει τον Ε.Ράμα και τους δολοφόνους του!

0 9.560

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών αγνοεί ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία προστατεύει το αλβανικό καθεστώς του Έντι Ράμα εκτελώντας πτήσεις με μαχητικά F-16 επάνω από την Αλβανία!

Συγκεκριμένα μετά από συμφωνία των κυβερνήσεων Τσίπρα και Ράμα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη προστατεύουν τον αλβανικό εναέριο χώρο με αποστολή αναχαίτισης των πιθανών εχθρών της Αλβανίας όπως είναι πχ η σερβική Αεροπορία!

Η συμφωνία κλείστηκε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ (ναι, για όσους το αγνοούν, η Αλβανία έγινε μέλος του ΝΑΤΟ) και αφορά αποστολές air policing σε όλο τον αλβανικό εναέριο χώρο.

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε εδώ και ένα χρόνο.

Περιττό να σημειώσουμε, ότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την ελληνική Πολεμική Αεροπορία όπου οι διαθεσιμότητες είναι πολύ χαμηλές λόγω έλλειψης ανταλλακτικών κτλ, επιβαρύνεται και με την προστασία της Αλβανίας η οποία καταπιέζει και δολοφονεί -όπως αποδείχτηκε χτες- τους βορειοηπειρώτες.

Μήπως, για αρχή, αντί να τους βομβαρδίσουμε καταρχήν να αποσύρουμε τα μαχητικά που προστατεύουν τον Ε.Ράμα και τους δολοφόνους της αλβανικής Αστυνομίας;

Leave A Reply

Your email address will not be published.