ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. «ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ»! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

0 12.134

Μπάτσοι και μπολσεβίκοι είναι το παρακράτος Πολύ σοβαρές καταγγελίες στο «Πατριωτικό Δελτίο» του makeleio.gr, που μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 20:15. Αξιωματικός τής ΕΛΑΣ συντόνιζε τους κουκουλοφόρους-ταραχοποιούς Τους αποκαθήλωσε όλους, σημαντικός αυτόπτης μάρτυρας, του οποίου η μαρτυρία πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν και ο οποίος χθες το βράδυ… στις 20:15, στο «Πατριωτικό Δελτίο», που μεταδίδεται ζωντανά από τη συχνότητα του makeleio.gr, αποκάλυψε απίστευτα και σοκαριστικά γεγονότα.
Εάν τα ειπωθέντα έχουν έστω και μία δόση αληθείας, δίνουν το ερέθισμα στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης να συνεχίσει τη μεγάλη έρευνα, που άρχισε με επιτυχία και διορατικότητα αλλά και επιχειρησιακή ετοιμότητα, για τα έκτροπα και τα παρατράγουδα, όλων εκείνων που αμαύρωσαν το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο, παρεισφρέοντας στη μεγάλη μάζα των ειρηνικών διαδηλωτών, δημιουργώντας κατευθυνόμενες και οργανωμένες ταραχές και δίνοντας το ερέθισμα και το σήμα που ανέμεναν τα ΜΑΤ, για ν’ αρχίσουν να πετάνε χημικά στον κόσμο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και «άμαχος πληθυσμός» και γυναικόπαιδα να οδηγηθούν στα νοσοκομεία.
Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι με το κινητό του τηλέφωνο τράβηξε φωτογραφίες που, μεταξύ άλλων, απεικονίζουν «συνεννόηση ταραχοποιών για τη δημιουργία οργανωμένων και σκηνοθετημένων εκτρόπων».
Κάποιες από τις φωτογραφίες δημοσιεύουμε σήμερα. «Στο μέρος, ανάμεσά μας, ήταν γεμάτο κουκουλοφόρους με κάτι κοντάρια σαν του προσκοπισμού, που τα κάλυπταν με την ελληνική σημαία. Αυτοί φορούσαν την κουκούλα, τρέχανε μπροστά και προκαλούσαν τις ρίψεις των καπνογόνων και μετά οπισθοχωρούσαν.
Η Αστυνομία επίσης πετούσε «παστίλιες» από τον ουρανό, κάτι σαν αμπούλες, που μύριζαν άσχημα και έφερναν λιποθυμία. Ένας από αυτούς είναι αξιωματικός της Ασφάλειας και μιλούσε με τους κουκουλοφόρους», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας. «Οι φωτογραφίες απεικονίζουν γυμνασμένα άτομα που μιλάνε με τον αστυνομικό. Ο ένας φοράει κράνος της Αστυνομίας. Ήταν συντονιστές που μιλούσαν με άλλους κουκουλοφόρους». Όλα όσα ανέφερε ο μάρτυρας, τίθενται στη διάθεση των Αρχών και βέβαια στον πολυπράγμονα αρχηγός τής ΕΛΑΣ.
Ας τα πάρουν και ας τα πάνε στον εισαγγελέα. Γιατί εάν δεν τα πάνε αυτοί, θα τα πάμε εμείς.

Δείτε τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More