Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Παπαδημούλης, Μουζάλας και Καλπάκης αποδοκιμάστηκαν άγρια στη Δράμα (βίντεο)

0 9.770

Επιμένουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιούν περιοδείες στην Μακεδονία παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν το δευσμενές κλίμα που υπάρχει για αυτούς μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στόχος αποδοκιμασιών έγιναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιάννης Μουζάλας και Στέργιος Καλπάκης. Οι τρεις υποψήφιοι μετέβησαν στη Δράμα στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε στην περιοχή για να εκφράσει την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ η διαμαρτυρία έγινε από απόσταση, λόγω των ισχυρών μέτρων ασφαλείας που είχαν λάβει οι Αρχές.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισαν ως κρίσιμες τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς, όπως τόνισαν, θα κρίνουν το μέλλον και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το φόβο μας θα'χετε και μ'αυτόν θα ζείτε.Δράμα σήμερα και οι ελληνόφωνοι κομιτατζήδες του συριζα είναι υπό πανίσχυρη αστυνομική προστασία και καλά θα κάνουν ν'αρχίσουν να συνηθίζουν γιατί έτσι θα'ναι η ζωή τους για πάντα με τη διαφορά πως κάποια στιγμή θα φύγουν οι αστυνομικοί και τότε…

Δημοσιεύτηκε από ΑρμαΚεδών στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Όμορφα βράδια και στη Δράμα μας!!!''Αποθεωτική'' υποδοχή στους ελληνόφωνους κομιτατζήδες του σύριζα!!! Όταν σταματήσουν να σας φυλάν οι αστυνομικοί ούτε στα σκόπια δε θα μπορείτε να ζήσετε γιατί τη προδοσία ηγάπησαν αλλά τους προδότες ούτε αυτοί τους θέλουν.

Δημοσιεύτηκε από ΑρμαΚεδών στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.