Διαταραγμένος ψυχικά αλλά… «Τουρκοφάγος» στην πράξη ο εκτελεστής της Ν.Ζηλανδίας: «Η Αγία Σοφία θα ξαναγίνει ελληνική»

0 10.760

Σίγουρα ο Αυστραλός εκτελεστής Brenton Tarrant είναι διαταραγμένος ψυχικά αφού σκότωσε εν ψυχρώ τόσους αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά αλλά τελικά το εννοούσε το … «τουρκοφάγος» που είχε χαράξει με λατινικούς χαρακτήρες στο όπλο του ενώ στο μανιφέστο του αφιέρωσε παράγραφο ειδικά για τους Τούρκους αναφέροντας: «Η Αγία Σοφία θα ξαναγίνει χριστιανική (δηλαδή ελληνική)»

Ειδικότερα λέει στους Τούρκους ότι: «Μπορείτε να ζείτε χωρίς να πάθετε κακό στα εδάφη σας στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ του Βόσπορου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε δυτικά του Βοσπόρου σε ευρπωαϊκά εδάφη τότε θα σας σκοτώσουμε και θα σας εκδιώξουμε από τα εδάφη μας (τα εννοεί ότι ανήκουν γενικώς στην Λευκή Φυλή και στους Χριστιανούς).

Θα έρθουμε στην Κωνσταντινούπολη (την αναφέρει με το ελληνικό της όνομα) και θα καταστρέψουμε κάθε μιναρέ και κάθε τζαμί. Η Αγία Σοφία θα απελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα είναι και πάλι χριστιανική».

Είναι σαφές ότι έχει πολύ καλή γνώση της Ιστορίας της περιοχής του Βοσπόρου και σε ότι αφορά την Πόλη και την Αγία Σοφία. Φυσικά δεν αλλάζει το γεγονός ότι όλα αυτά δεν δικαιολογούν τα αποτρόπαια εγκλήματα του Αυστραλού εκτελεστή.

Το μανιφέστο φέρει τον τίτλο «The Great Replacement» (Η Μεγάλη Αντικατάσταση). Το κείμενο ξεκινά με ένα ποίημα του Ντίλαν Τόμας

Μιλά με θαυμασμό για τον μακελάρη της Νορβηγίας, Άντερς Μπέργινγκ Μπρέιβικ και υποστηρίζει πως μόνο με τον Μπρέιβικ, τον οποίο αποκαλεί «ιππότη δικαίου» είχε σύντομη επαφή και «πήρα την ευχή για την αποστολή μου αφού επικοινώνησα με τους αδερφούς του ιππότες».

Αναφέρεται και στον Ντάρεν Όσμπορν, τον άνθρωπο που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την επίθεση σε τζαμί του Λονδίνου το 2017.

Ο Τάραντ περιγράφει τον εαυτό του ως «έναν απλό, λευκό άνδρα, 28 ετών, γεννημένο στην Αυστραλία σε οικογένεια μεσαίας τάξης». Οι γονείς του, υποστηρίζει, έχουν σκωτσέζικες, ιρλανδικές και αγγλικές ρίζες. Δεν ήταν καλός μαθητής γιατί λίγο τον ένοιαζε, δεν πήγε στο πανεπιστήμιο. «Είμαι ένας συνηθισμένος λευκός άνδρας, από μια κανονική οικογένεια. Ένας άνδρας που αποφάσισε να παρέμβει για να εξασφαλίσει το μέλλον για το λαό του».

Ο Τάραντ καλεί να δολοφονήσουν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν

Μιλάει για «γνωστούς εχθρούς των εθνών μας και της φυλής μας, που κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά, πιστεύοντας πως είναι άθικτοι. Σύντομα θα μάθουν πόσο λάθος είναι. Οι προδότες αξίζουν το θάνατο των προδοτών. Δεν πειράζει αν χρειαστεί τρία ή 30 χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν για τις αηδιαστικές επιθέσεις στη φυλή μας».

Περιγράφει πως οι απόψεις του άλλαξαν δραματικά πριν από δυο χρόνια, όταν ταξίδευε στην Ευρώπη.

Χαρακτηρίζει την Άνγκελα Μέρκελ «μητέρα όλων των αντι-λευκών, αντί-γερμανικών πραγμάτων», σημειώνοντας πως η Γερμανίδα καγκελάριος είναι στην κορυφή της λίστας με τους «προδότες» που πρέπει να πεθάνουν.

Χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας «ηγέτη ενός από τους αρχαιότερους εχθρούς του λαού μας και ηγέτη του μεγαλύτερου ισλαμιστικού γκρουπ στην Ευρώπη. Αυτός ο πολέμαρχος πρέπει να ματώσει μέχρι τέλους ενώ επισκέπτεται τους στρατιώτες του που καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη»

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More