Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Έσκισαν ζωγραφιές παιδιών με την Παναγία για να μην ενοχληθούν οι μετανάστες – Σάλος στην Κρήτη

1 36.433

Κι όμως συνέβη κι αυτό στο Ηράκλειο. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις ζωγραφιές μικρών παιδιών που είχαν τοποθετήσει οι διασώστες του ΕΚΑΒ μέσα στο ασθενοφόρο.

Συγκεκριμένα εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου είχαν τοποθετήσει ζωγραφιές στην πόρτα του ασθενοφόρου, που τους είχαν χαρίσει λιλιπούτειοι φίλοι τους , χωρίς όμως να δημιουργούν πρόβλημα.

Η μία από αυτές απεικόνιζε την Παναγία και με το πρόσχημα ότι κάποιοι μπορεί να είναι άλλης θρησκείας τους ζητήθηκε να τις απομακρύνουν, σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.grΟι φωτογραφίες των παιδιών αφαιρέθηκαν αν και δεν εμπόδιζαν κανέναν!!!

Έτοιμη να εκραγεί όλη η χώρα με τους μετανάστες

Κωμικοτραγική η κατασταση στην χώρα. Εδώ μπλοκάρουν δρόμους, απειλούν και σφάζουν και εμείς κατεβάζουμε εικόνες και ζωγραφιές μικρών παιδιών που αφορούν την θρησκεία μας.

Loading...
1 Comment
  1. Margaret says

    Σίγουρα θα νικήσει το Ισλάμ στην Ελλάδα και δεν έχει μέλλον να αναστηθεί ποτέ της ξανά, γιατί οι Έλληνες είναι ηλίθιοι άνανδροι άχρηστοι ανίκανοι και πιο κάτω και από τα σκουπίδια στην αξία, γιατί δεν έχουν μάθει να μάχονται και να πολεμάνε & ούτε έχουν μέλλον να το μάθουνε ποτέ τους ενώ οι Μουσουλμάνοι που έχουν μάθει να πολεμάνε & να μάχονται από παιδιά, σίγουρα θα νικήσουν σε περίπτωση πολέμου.
    Ότι λέω το πιστεύω πολύ-πολύ απόλυτα.
    Καλησπέρα, άνανδρη και δειλή Ελλάδα!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.