Εθνικό Μέτωπο- Πατριωτικός Σύνδεσμος: Η μόνη καθαρή πατριωτική επιλογή.Αποκλειστική συνέντευξη του Εμμανουήλ Κώνστα, γεν.γραμματέα του Εθνικού Μετώπου

0 9.456

Ο πατριωτικός ιστότοπος “εθνικός μαχητής”, μετά την ανακοίνωση για κάθοδο στις ευρωπαϊκές εκλογές του συνδυασμού Εθνικό Μέτωπο – Πατριωτικός Σύνδεσμος θεώρησε σημαντικό να πάρει συνέντευξη από τον επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Εμ. Κώνστα που αποτελεί μια συνεχή έκφραση του Ελληνικού εθνικιστικού κινήματος τόσο στο παρελθόν όσο και στα χρόνια της κρίσης.

Ερώτηση: Ποια είναι τα κύρια σημεία του πολιτικού σας λόγου σε αυτή την εκλογική προσπάθεια.

Απάντηση:
Αντιμετωπίζουμε απειλή εθνικού αφανισμού από την μαζική μετανάστευση σε συνδυασμό με το δημογραφικό που περιλαμβάνει την υπογεννητικότητα και τις μεταναστεύσεις Ελλήνων νέων ενώ παράλληλα με πολιτική απόφαση συντελούνται εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοποιήσεις. Αυτό, πρέπει να σταματήσει και πρόκειται για ένα πολυπαραγοντικό πρόβλημα που η αντιμετώπιση του χρειάζεται εξίσου πολλές πολιτικές και βούληση. Κύριο, επίσης σημείο είναι η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας καθώς η Ε.Ε όπως εξελίσσεται με ευθύνη των ελίτ της παγκοσμιοποίησης είναι δυνάστης και βασικός μοχλός για τον αφανισμό. Τα εθνικά ζητήματα επίσης οφείλουν να έλθουν στο προσκήνιο αφού θεωρούμε την ακύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας ουσιαστική υπόθεση, καθώς και την υπεράσπιση Θράκης, Αιγαίου και Βορείου Ηπείρου. Τέλος, μέγιστη προτεραιότητα είναι η ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας, με άξονα τους Έλληνες παραγωγούς σε όλους τους τομείς, αφού χωρίς αυτήν θα παραμένουμε πάντα εξαρτημένοι.

Ερώτηση: Γνωρίζουμε την επίμονη αναφορά του Εθνικού Μετώπου στην ακύρωση της οικοδόμησης του τεμένους, μήπως είναι η υπερβολική η επίκληση του ισλαμικού κινδύνου κ. Κώνστα;

Απάντηση: Το τέμενος είναι εμβληματική αρνητική εξέλιξη αλλά και καταστροφή μιας ιστορικής περιοχής των Αθηνών. Στην πραγματικότητα λειτουργούν εκατοντάδες τζαμιά σε όλες τις γειτονιές του λεκανοπεδίου ενώ σε κρίσιμες περιοχές της περιφέρειας όπως το Αιγαίο ή η Μακεδονία, έχουμε πλέον χιλιάδες μουσουλμάνους. Ο εξισλαμισμός της Ελλάδας επιχειρείται και θα αποτελέσει την καταδίκη της εάν δεν αποτραπεί. Ο συνδυασμός της ολοένα αυξανόμενης παρουσίας μουσουλμάνων με τα δημογραφικά μας δεδομένα είναι ουσιώδης εθνική απειλή και μάλιστα σε σύντομο χρόνο.

Ερώτηση: Σχετικά με το αφήγημα της κυβέρνησης για την οικονομία, ότι βελτιώνονται οι συνθήκες, πόσο θεωρείται ότι ισχύει;
Απάντηση:
Όπως έχω πει πολλές φορές η οικονομία ήταν ο δούρειος ίππος για την πλήρη υποταγή της πατρίδας και την διάλυση της κοινωνίας. Η πραγματικότητα είναι η εξής: έχουμε αύξηση του χρέους παρά τις θυσίες, πλήρη παράδοση της δημόσιας περιουσίας και των πόρων, γενικευμένη διαφθορά, συρρίκνωση του αγροτικού τομέα και δραματική υποβάθμιση της Ελληνικής μικρής και οικογενειακής επιχείρησης προς όφελος των καρτέλ που δρουν ανεξέλεκτα. Η ανεργία παραμένει σε ακραία όρια και οι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που έχουν φύγει είναι μεγάλη πληγή για τον τόπο. Οι τράπεζες έχουν αφελληνιστεί και ετοιμάζονται να συντρίψουν ότι έχει απομείνει από την Ελληνική ιδιοκτησία αφού τέλειωσε η όποια προστασία,ενώ δεν χρηματοδοτούν ούτε κατ’ ελάχιστον την επιχειρηματικότητα. Αυτό το ερειπωμένο τοπίο που θα έπρεπε να αποτελεί όνειδος για την κυβέρνηση και τους προκατόχους της ασφαλώς δεν είναι επιτυχία αλλά καταστροφή.
Το Εθνικό Μέτωπο επιμένει ότι η η στροφή προς την εθνική οικονομία που άλλωστε αργά ή γρήγορα συνειδητοποιείται και σε άλλα έθνη – κράτη είναι η μόνη ρεαλιστική λύση..

Ερώτηση: Η Μακεδονία έχει χτυπηθεί από την συμφωνία, Θεωρείται την εξέλιξη ανεπανόρθωτη:
Απάντηση: Δεν υπάρχει τίποτα ανεπανόρθωτο στην ιστορία εφόσον το έθνος είναι αποφασισμένο. Αυτό το δείχνει η διαχρονική μας πορεία. Αλλά θα πρέπει οι Έλληνες να επιλέξουν τους εθνικιστές που βρίσκονται στην πρωτοπορία και τα πατριωτικά κινήματα που έχουν αποδείξει ότι θα προχωρήσουν στην ακύρωση και θέτουν πρώτα την Ελλάδα μας στην πολιτική τους. Να αποδοκιμαστεί μαζί με την καταρρέουσα κυβέρνηση ολόκληρος ο συρφετός του μεταπολιτευτικού συστήματος όπως οι ΑΝΕΛ που στήριξαν τόσα χρόνια και η Νέα Δημοκρατία που δηλώνει ότι θα αποδεχτεί την συμφωνία.

Ερώτηση: Γιατί κ. Κώνστα με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα δεν μπόρεσε να επιτευχθεί η ένωση των πατριωτικών δυνάμεων.

Απάντηση:Πρώτα απ’ όλα πολλές από τις λεγόμενες πατριωτικές δυνάμεις, τουλάχιστον αυτές που εσείς αναφέρεσθε είναι δοκιμασμένες και εντελώς αποτυχημένες. Είχαν το πρόκριμα και δεν κατόρθωσαν παρά να στηρίξουν το σύστημα. Άλλες πάλι είναι προσωποπαγείς και βαρύνονται με τα ίδια βάρη του μνημονίου και των νοσηρών επιλογών. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι σχηματισμοί και πρόσωπα χωρίς συνέπεια, προγραμματικό λόγο και πρόσωπα καθαρά δεν θα φέρουν παρά μόνο απογοήτευση. Ο συνδυασμός του Εθνικού Μετώπου – Πατριωτικού Συνδέσμου διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά, καθαρότητα, συνέπεια, ιδεολογική συγκρότηση , πολιτική ταυτότητα σταθερή άρα έχουν τα εχέγγυα για την υπερψήφιση. Είμαστε καθαρή επιλογή για τους πατριώτες και σίγουρη επιλογή για ένα Ελληνικό Αύριο..

Ερώτηση: Θέλω να επιμείνω ρωτώντας για πρόσωπα και σχήματα. δεν υπήρχαν δυνατότητες με Καρατζαφέρη, Κρανιδιώτη, Βελόπουλο, Συναδινό κ. α, μήπως το Εθνικό Μέτωπο που είχε σταθερή πορεία θα έδινε μια νότα ενοποίησης;

Απάντηση: Με όσους συζητήσαμε κάναμε σαφές ότι δεχόμαστε κοινό σχήμα με όρους μόνον πολιτικής ισοτιμίας, κάτι που δεν έγινε δεκτό αφού πρόκειται για προσωπαγή σχήματα κατάφορτα από ματαιοδοξία. Νόσο- κατάσταση που κατά τη γνώμη μου θεωρώ ότι έχει αναγωγή στην πολιτική.Φυσικά δεν εννοώ αυτούς που προαναφέρατε οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί. Επειδή μιλάτε για πρόσωπα και σχήματα και για μην θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω, ο Καρατζαφέρης συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου μέσω στελεχών του και υπερψήφισε το μνημόνιο, πρόδωσε την εντολή του λαού, το ίδιο ο Βελλόπουλος, ο Κρανιδιώτης υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης του Σαμαρά και συνειδητοποίησε τα πράγματα μάλλον κάπως αργά πρέπει να παραδεχτείτε. Ο Συναδινός στρέφεται προς τον Καρατζαφέρη.Εάν κάνουμε πολιτική προσπάθεια με αυτούς του όρους θα δώσουμε μόνο απογοήτευση σε όσους ζητούν την εθνική αναγέννηση. Επιλέξαμε και συνεργαστήκαμε με τον Πατριωτικό Σύνδεσμο που διαθέτει πρόσωπα και συλλογικότητες αδιάφθορα, ειλικρινή και ανιδιοτελή διάθεση καθώς και αγώνες στα εθνικά θέματα και στα ζητήματα πίστης. Η σοβαρή και ουσιώδης προσπάθειά τους μας έπεισε να συγκλίνουμε αποφασιστικά .Είμαστε η έκφραση του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος και ακολουθούμε την ευθεία οδό συνεργασίας με Έλληνες πατριώτες όχι κατάλοιπα του μεταπολιτευτικού παλαιοκομματισμού.
.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More