Γερμανία για Leopard 2A4 στα Κατεχόμενα: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

1 9.200

Μετά τις πληροφορίες που ήθελαν γερμανικά άρματα μάχης να μεταφέρονται από την ανατολική Θράκη στα κατεχόμενα έρχεται η «διάψευση» από τη Γερμανία, η οποία όμως μόνο διάψευση δεν είναι, καθώς στο τέλος παραπέμπει στην Τουρκία για την διευκρίνιση του θέματος!

Το Βερολίνο δεν επιβεβαιώνει δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ τα οποία κάνουν λόγο για μεταφορά 42 αρμάτων μάχης Leopard 2A4 στην κατεχόμενη Κύπρο και παραπέμπει στην Τουρκία για οποιαδήποτε πληροφορία.

«Έχουμε λάβει γνώση των δημοσιευμάτων, αλλά δεν μπορώ να τα επιβεβαιώσω. Πρέπει πρώτα να το ελέγξουμε, αλλά ακόμη κι αν είναι έτσι, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να απευθυνθείτε στην Τουρκία και όχι στο γερμανικό υπουργείο ‘Αμυνας», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου πλωτάρχης Χριστίνα Ρούτση.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχει κανονισμός, ο οποίος δεν επιτρέπει να μεταφερθούν γερμανικά τανκς στην βόρεια περιοχή της Κύπρου, η κυρία Ρούτση δήλωσε: «Είναι μια εικασία, την οποία κάνετε, την οποία δεν θέλω να την υιοθετήσω».

Και για όποιον δεν κατάλαβε η Γερμανία «σφυρίζει κλέφτικα» σε ότι αφορά τα Leopard 2A4.

1 Comment
  1. […] post Γερμανία για Leopard 2A4 στα Κατεχόμενα: Άλλα λόγια να αγαπι… appeared first on […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More