Η Ελληνική Σημαία υψώθηκε στο πιο ψηλό σημείο της Ηγουμενίτσας – Δείτε το βίντεο

0 9.336

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου η γαλανόλευκη σημαία μας υψώθηκε στο ψηλότερο σημείο της Ηγουμενίστας για να βροντοφωνάξει την δύναμη του ελληνικού έθνους.

Στον τόπο μας στην Θεσπρωτία από τα παλιά χρόνια ΖΗΣΑΜΕ πολέμους, κατοχές, εμφύλιο, φτώχεια, κακουχίες κι όμως ΠΟΤΕ δεν έλειψε το χαμόγελο από τα πρόσωπα των προγόνων μας.

Αυτά τα χρόνια λοιπόν ΕΙΔΑΜΕ:
• επιχειρήσεις του τόπου μας να κλείνουν….
• φίλους, ξάδερφους, αδερφούς να μας χαιρετάνε φεύγοντας για το εξωτερικό με την υπόσχεση πως θα γυρίσουν γιατί αγαπούν την πατρίδα!
• την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας σε ένα άσχετο κράτος.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ λοιπόν όλα αυτά αποφασίσαμε και κατασκευάσαμε στην περιοχή Βαραθι Ηγουμενίτσας έναν ιστό σημαίας ύψους 16 μέτρων πού στην κορυφή του έχεις σταυρό 2.5 μέτρων.

Τοποθετήθηκε επίσης η ελληνική σημαία διαστάσεων 3χ5.

Η Σημαία αυτή φαίνεται σε όλη την πόλη της Ηγουμενίτσας, σε όλη την περιοχή της Θεσπρωτίας από την Κέρκυρα αλλά ακόμα και από την Βόρεια Ήπειρο!

Υ.Γ. Η κίνηση αυτή δεν είναι από ΚΑΝΕΝΑ κόμμα ή κίνημα. Έγινε από εμάς τα παιδιά της Θεσπρωτίας για την εμψύχωση τού ηθικού τον πολιτών της πόλης μας, σύμφωνα με το thespro-news.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More