Η πολλή διαφάνεια… βλάπτει: «Στη φόρα» η διαθεσιμότητα των υποβρυχίων Τype 214 σε άσχετη τροπολογία!

1 11.129

«Φόρα παρτίδα» η επιχειρησιακή κατάσταση των πιο σύγχρονων υποβρυχίων του ΠΝ, αποτυπώνεται σε άσχετη τροπολογία σχεδίου νόμου σε επίσημο έγγραφο της Βουλής.

Όποιος διαβάσει το έγγραφο, (τροπολογία 2252/213 7.6.2019), το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αποκτά αμέσως πλήρη εικόνα για την επιχι4ρησιακή κατάσταση των πιο κρίσιμων υποβρυχίων του ΠΝ, από πλευράς τεχνολογίας και επιχειρησιακής κατάστασης.

Με λίγα λόγια, οι συντάκτες του εγγράφου ουδεμία σχέση έχουν με την αμυντική πραγματικότητα προχωρώντας στη δημοσιοποίησή του, αγνοώντας ότι ορισμένα πράγματα είναι απόρρητα και έτσι επιβάλλεται να παραμείνουν.

Σε αυτό διαβάζουμε ότι τα τρία υποβρύχια του ΠΝ Τype 214 δεν βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή κατάσταση, αλλά αυτή θα έρθει σε τρεις μήνες από τώρα, ακόμη ότι γίνονται εργασίες για την ολοκλήρωση των υποβρύχια εκτοξεύομενων Harpoon, εργασιών τροποποίησης στους ιστούς των υποβρυχίων, τα κόστη και άλλες απόρρητες πληροφορίες, που είναι διαθέσιμες στον οποιοδήποτε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

Μαζευτείτε λίγο. Βλέπουν και οι «άλλοι».

Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More