Ιδού ο «αγώνας» για «δικαιώματα & ελευθερία»: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τον χώρο που θα συγκεντρώνονταν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» για το Straight Pride

0 9.201

Ο «αγώνας» για τα δικαιώματα και την ελευθερία έχει και ένα όριο για τους αντιεξουσιαστές, καθώς κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του Straight Pride στη Θεσσαλονίκη.

Η υποκρισία τους ξεπέρασε κάθε όριο καθώς προχώρησαν στν κατάληψη του χώρου στον οποίο θα πραγματοποιείτο και για άλλη μια φορά αποδεικνύουν πως το επίπεδό τους είναι ιδιαίτερα χαμηλό και οι «λόγοι» της δράσης του καθαρά εγωιστικοί, στα πλαίσια της μόδας του ψευτοπροοδευτισμού.

Ομάδα περίπου πενήντα αντιεξουσιαστών εγκαταστάθηκε πριν από λίγη ώρα στον χώρο στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου επρόκειτο να συγκεντρωθούν μέλη της ομάδας «Ενωμένοι Μακεδόνες» για την εκδήλωση Straight Pride.

Σκοπός των αντιεξουσιαστών είναι να ακυρωθεί η εκδήλωση των «Ενωμένων Μακεδόνων», η οποία πραγματοποιείται ως αντίδραση στη διεξαγωγή του Gay Pride.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή επεισοδίων.

Δείτε φωτογραφίες:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More