Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Είσαι τιτανομέγιστος φίλε αναγνώστη.”Δεν είναι συλλαλητήριο,είναι η πρώτη μάχη του νέου Μακεδονικού αγώνα,όλη η Ελλάδα πρέπει να είναι εκεί”

0 1.587

Νοιώθω υπερηφάνεια ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ κι’ απέραντη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προς τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ που είναι ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ στους ΑΓΩΝΕΣ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η γη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ απ’ άκρου εις άκρον είναι ποτισμένη με το άγιο αίμα ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προδώσουμε τους ένδοξους αγώνες τους.

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ και ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΝΙΚΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΝΙΚΗ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Γιατί αν ξεπουληθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έχουν πάρει σειρά η ΘΡΑΚΗ, η ΗΠΕΙΡΟΣ και τα ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, η ΚΡΗΤΗ και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη…

Να ξέρουν οι Εφιάλτες που μιλούν για νόμους και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες ότι Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η πρώτη απάντηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ θα δωθεί στους προδότες και τους προσκυνημένους την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 5 ΜΜ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ).

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

Source http://www.makeleio.gr/

Leave A Reply

Your email address will not be published.