Νεαρός άνδρας τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή» έξω από την Αγιά Σοφιά και στέλνει μήνυμα για την 25η Μαρτίου (βίντεο)

1 10.077

Το «Μακεδονία Ξακουστή» τραγούδησε ένας νεαρός έξω από την Αγία Σοφιά στην Κωνσταντινούπουλη, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

To βίντεο αναρτήθηκε σήμερα στο Facebook και ο ίδιος έγραψε: «Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στην ΕΛΛΑΔΑ μας.Αφού η φρουρά της Αγίας Σοφίας μας έβγαλε έξω λόγω της μπλούζας παρα τις απειλές και τις ψευτομαγκιες καθώς και ο εξω χωρος είναι γεμάτος με αστυνομικούς του Σουλτάνου έκανα αυτό που λέει η καρδιά μου.Οσοι θεωρείτε δύσκολο να πετύχουμε να πάτε να ρωτήσετε τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ,ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ τι είναι ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αφου δεν το κάνουν αυτοί που εχουμε κάποιοι πρέπει να το κανουν.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ».

Δείτε το βίντεο:

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στην ΕΛΛΑΔΑ μας.Αφού η φρουρά της Αγίας Σοφίας μας έβγαλε έξω λόγω της μπλούζας παρα τις απειλές και τις ψευτομαγκιες καθώς και ο εξω χωρος είναι γεμάτος με αστυνομικούς του Σουλτάνου έκανα αυτό που λέει η καρδιά μου.Οσοι θεωρείτε δύσκολο να πετύχουμε να πάτε να ρωτήσετε τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ,ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ τι είναι ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.Αφου δεν το κάνουν αυτοί που εχουμε κάποιοι πρέπει να το κανουν.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.

Δημοσιεύτηκε από Mpampis Panagiotidis στις Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More