Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

«Ο Τσίπρας δεν μας βοήθησε πουθενά, μας εγκατέλειψε» – Συγκλονίζει η μάνα του εθνομάρτυρα Κατσίφα – Ούτε λέξη ο Πρωθυπουργός, κρύβεται εδώ και μέρες

0 10.326

Ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα στείλει επιστολή και στη μάνα του δολοφονηθέντος από την Αλβανική αστυνομία Βορειοηπειρώτη ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα; Όπως ακριβώς έκανε και με τη μητέρα του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου; Όχι προφανώς.

Δεν μπορείς να κάνεις διάκριση σε έναν θάνατο. Και όμως αυτό κάνει δυστυχώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Θα υπάρξουν δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ασφαλώς οι δύο περιπτώσεις δεν μοιάζουν και δεν ταυτίζονται.

Η κατάσταση με την προκλητικότητα των Αλβανικών αρχών δείχνει να ξεφεύγει πέρα από κάθε νομικό όριο, αλλά και από κάθε δείγμα πολιτισμού. Δεν σεβάστηκαν τους γονείς που περίμεναν τη σορό δέκα ολόκληρες ημέρες, δέκα!

Και η Ελληνική Κυβέρνηση τι έκανε; Απολύτως τίποτα! Η σκύλευση του νεκρού κύριε Πρωθυπουργέ είναι δημόσια υπόθεση και αποτελεί ύψιστη μορφή ύβρεως. Αυτό το παραθέτουμε λόγω της προσβολής που έκανε χθες ο κ. Ν. Φίλης, θα πάρετε θέση κύριε Πρωθυπουργέ επιτέλους;

Συγκλονίζει η μάνα

Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Με δάκρυα στα μάτια μιλά για τον γιο της και εκφράζει το παράπονό της ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν τους βοήθησε.

Όπως είπε, περιμένει ακόμα, ένα τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό. «Γιατί το παιδί μου να κάτσει δέκα ημέρας;», διερωτήθηκε, αναφερόμενη στην άρνηση της Αλβανίας να παραδώσει τόσες ημέρες την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα», λέει με παράπονο

«Τον ψηφίσαμε και τι έκανε; Αυτόν ψηφίσαμε. Του έλεγα Αλέξη μου, λεβέντη μου, είσαι στο πλευρό μας. Tώρα δεν βρήκε να πει δυο λόγια»,η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Διαλύθηκα, κουράστηκα», λέει με όση δύναμη της απομένει.

Η κυρία Βασιλική Κατσίφα ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και τους εύχεται «να έχουν όλοι την παναγία κοντά τους να τους βοηθάει. Να έχουν τη δύναμη να μπορούν να μιλάνε, να μιλάνε σωστά γα το δίκιο του κόσμου. Αυτό θέλω σαν μάνα».

Leave A Reply

Your email address will not be published.