Οι Τούρκοι ενισχύουν συνεχώς το τείχος τους στα ΝΑ σύνορα, εμείς τι κάνουμε στον Έβρο;(Βίντεο)

1 9.173

Στο τείχος από μπετόν που στήθηκε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας για να εμποδιστούν τα λαθραία περάσματα, λαμβάνονται νέα μέτρα με φράχτη και αγκαθωτό σύρμα.

Στις εγκαταστάσεις εκεί στα συνοριακά σημεία συνεχίζουν να τοποθετούνται μπλοκ από μπετόν ύψους ενός μέτρου, πλάτους 2,5 και βάρους 1 τόνου.

Επίσης πάνω από τα τείχη τοποθετείται συρμάτινος φράχτης και πάνω από αυτό αγκαθωτό σύρμα.

​Περίπου 20 χιλιόμετρα συνοριακής γραμμής μέσα σε 6 μήνες καλύφθηκαν με τείχος από μπετόν, φράχτη και αγκαθωτό σύρμα. Τα βάρους 1 τόνου μπλοκ από μπετόν, ο φράχτης και το αγκαθωτό σύρμα, συνεχίζουν να μοντάρονται στην πλευρά της Συρίας.

Σχ: Όταν είχε αρχίσει να χτίζεται ο φράχτης στα σύνορα με την Συρία, κάποιοι Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν κάνει τις γνωστές ¨αγαπούλικες¨ δηλώσεις για τα σύνορα κ.λ.π. Τώρα βέβαια κανείς τους δεν μιλάει για το τείχος που στήνουν στα ΝΑ σύνορα τους, Και από την μεριά τους καλά κάνουν που το στήνουν. Εμείς να τα βλέπουμε, που βγάλαμε τις νάρκες, εγκαταλείψαμε το τείχος στην Έβρο και τώρα γίνεται το έλα να μπεις…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More