Ποιος είναι ο «Παλαβός Ελικοπτεράς της Α.Σ» που …Έστρεψε το Ε/Π «Huey» καταπάνω στο Τούρκικο F-16; ( video)

0 10.142

Ποιος είναι ο Παλαβός Ελικοπτεράς της Α.Σ που στην πρόσφατη παρενόχληση του Ε/Π «Huey» που μετέφερε το Α/ΓΕΣ και τον ΑΣΔΕΝάρχη στο Τρίγωνο της Μεγίστης …που Έστρεψε καταπάνω στο Τούρκικο F-16 τον «Γέρο «Huey»;

Ο Κυβερνήτης του Ε/Π κατέβασε το Ελικόπτερο πολύ χαμηλά κατά πτήση προσγείωσης στη νήσο Ρω ,ώστε να μην προλάβει ο Τούρκος χειριστής να παρενοχλήσει !

Εν συνεχεία πέταξε χαμηλά δείτε στο video Ντουκουμέντο από την νήσο Ρω μέχρι και το Καστελόριζο χωρίς να γίνει αντιληπτός απο τα Τούρκικα Radar !

Οι Τούρκοι έχασαν το Ε/Π και μετά την απογείωση του απο το νησί της Μεγίστης πέταξε χαμηλά μέχρι που εντοπίστηκε απο Τούρκικη ΤΠΚ που έπλεε στα ανοιχτά της Μεγίστης!

Όταν ο Τούρκος Χειριστής πέταξε δίπλα του με σκοπό τα καυσαέρια του F-16 να δημιουργήσουν αναταράξεις στο Ε/Π «Huey» ο ο Αντισυνταγματάρχης Φιλίππου ψύχραιμα πήρε ύψος και έστρεψε το «Γέρο «Huey» καταπάνω στο Τούρκικο !!!

Τα «Γατάκια της Τουρκίας » την έκαναν μόλις έφτασαν στην περιοχή οι Κουζουλοί της Σούδας που δεν αστειεύονται !!

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα διαθέτει τους καλύτερους Χειριστές στην Πολεμική μας Αεροπορία ,αλλά από οτι φαίνεται και οι Ελικοπτεράδες της Αεροπορία Στρατού δεν πάνε πίσω και ιδού δείτε που τα προσγειώνουν

Ανήμερα του Ταξιάρχη οι αρκετοί πιστοί που βρέθηκαν στον Πανορμίτη της Σύμης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ικανότητες του Χειριστού ελικοπτέρου τύπου Ε/Π «Huey»

Χειριστής του Ελικοπτέρου είναι ο Αντισυνταγματάρχης (ΑΣ) Κωνσταντίνος Φιλίππου ,γνωστός Στα Στελέχη της Αεροπορίας Στρατού και όχι μόνο …. ώς (Φιλιππέας) ,πετάει δε με τα Ελικόπτερα της Α.Σ ως Χειριστής από το 1981 και ανήκει στην Δύναμη της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ !

Είναι ο Χειριστής που πέταξε από τον Έβρο μέχρι τα νησιά και από τα Βόρεια Σύνορα μέχρι και την Γαύδο… Ενώ προσγείωσε το ελικόπτερο στην προβλήτα του λιμανιού σε έναν χώρο όπου μόνο σε ταινίες του Χόλιγουντ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τέτοια προσγείωση.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More