Προκαλεί ο Ιβάνοφ: Ο Κεμάλ ήταν…. Μακεδόνας, είπε σε Τούρκους επιχειρηματίες

0 9.591

Oταν γεννήθηκε η Θεσσαλονίκη ήταν μέρος της «Μακεδονίας»»

Συνεχίζει ακάθεκτος τις προκλήσεις ο πρόεδρος των Σκοπίων ο οποίος αυτή τη φορά δήλωσε πως ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν… Μακεδόνας.

Κι ενώ η γειτονική χώρα δείχνει έτοιμη να κάνει τα απαραίτητα βήματα ως προς τα… συμφωνηθέντα για τις «Πρέσπες», ο πρέοδρος των Σκοπίων εμφανίζεται… αμετανόητα προκλητικός.

Τι… είπε ο Ιβανόφ

Ο Γκιόργκι Ιβανόφ έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη συνάντηση που είχε με Τούρκους επιχειρηματίες, την ώρα που οι Σκοπιανοί περιμένουν την ρηματική διακοίνωση της Ελλάδας για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σύμφωνα και με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Ιβανόφ ανέφερε πως ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν… «Μακεδόνας», καθώς όταν γεννήθηκε η Θεσσαλονίκη ήταν μέρος της «Μακεδονίας».

«Η Τουρκία είναι μια μεγάλη χώρα, ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Σας δώσαμε τον Μακεδόνα Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα οι εταιρείες σας έρχονται στην Μακεδονία. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά» δήλωσε προκλητικά ο Ιβανόφ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More