Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

“Οι έμποροι των εθνών”

0 9.471

Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στην ανείπωτη εθνική τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Ραφήνα όπου χιλιάδες περιουσίες έγιναν στάχτη και δεκάδες Έλληνες κάηκαν ζωντανοί στην προσπάθεια τους να διαφύγουν.
Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: τι πραγματικά συνέβη στη Ραφήνα; Ήταν φωτιά από τυχαίο εμπρησμό ή δόλος;
Τόσο οι δηλώσεις του φερόμενου ως Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όσο και του υπουργού Νίκου Τόσκα αναφέρονται σε ενδεχόμενο εμπρησμό, ενώ υπάρχει και η σύλληψη του φερόμενου εμπρηστή.

Ωστόσο εμείς έχουμε διαφορετική άποψη:

Η Ελλάδα κατέχει σημαντική θέση όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και παγκοσμίως καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες χώρες παραγωγής βωξίτη ενώ η εξόρυξη γίνεται κατά 65% με υπόγειες και 35% με υπαίθριες εκμεταλλεύσεις. Τα αποθέματα βωξίτη της Ελλάδας ανέρχονται περίπου σε 130.000.000 τόνους και η ετήσια παραγωγή ξεπερνά τους 2.400.000 τόνους, ενώ οι εξαγωγές ελληνικού βωξίτη ξεπερνούν τα 30 εκατ. € ετησίως.

Το 2017 είχε υπάρξει ενδιαφέρον ιδιωτικής εταιρείας για δοκιμαστικές εξορύξεις βωξίτη και ενδεχόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα σε περίπτωση επαρκών κοιτασμάτων, στην περιοχή των Γερανείων. Το δημοτικό συμβούλιο (12/07/2017) είχε μπλοκάρει τα σχέδια αυτά – καθώς η περιοχή είναι ένας πνεύμονας πρασίνου & φυσικό ανάχωμα στις πλημμύρες -. Κάτοικοι και φορείς υποστηρίζουν ότι θα επιφέρει τεράστιο περιβαλλοντικό πρόβλημα σε μια περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους και σε έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες «πνεύμονες» πρασίνου της Αττικής. Παράλληλα, υπάρχουν επιτροπές κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή που αντιστέκονται στην εξόρυξη, με διαδικτυακό κάλεσμα για συλλογή υπογραφών. Οι διαδικασίες αδειοδότησης για την εξόρυξη βωξιτικών πετρωμάτων στην περιοχή των Γερανείων έχουν ξεκινήσει από συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής βωξίτη (εταιρεία «ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟΝ ΑΜΕ», θυγατρική της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγούς βωξίτη στην Ευρώπη που σήμερα έχει 3 ενεργείς θυγατρικές εταιρείες που ασχολούνται με την εξόρυξη βωξίτη στην Ελλάδα).

Αντίστοιχα, ομόφωνα αρνητική ήταν η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (Οκτώβρης 2017) στο αίτημα αδειοδότησης μεταλλευτικής εταιρείας, για έρευνα σε έκταση 50.000 στρ. στα Γεράνεια Όρη, με απώτερο σκοπό την εξόρυξη βωξίτη. Μια ακόμα εγκατάσταση, όπως η εξόρυξη κοιτασμάτων βωξίτη σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις διυλιστηρίων, χαλυβουργίας, τσιμεντοβιομηχανίες, δεν θα λειτουργούσε θετικά στην κατεύθυνση της αειφορίας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά θα δημιουργούσε μια ακόμα μη αναστρέψιμη αρνητική επίπτωση στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον της περιοχής.

Μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας για το οποίο δεν είπαμε την τελευταία μας κουβέντα σαν λαός, με δυο Έλληνες στρατιωτικούς φυλακισμένους στην κατεχόμενη Ιωνία εν καιρό “ειρήνης”, με την Ελλάδα να φλέγεται και τους ανθρώπους να γίνονται φτωχοί επειδή δεν έχουν αγάπη στα δέντρα, είναι απόλυτα βέβαιο ότι έχουμε πόλεμο. Κάποιοι τύποι εκεί έξω με πουλημένες συνειδήσεις δρουν ως κουστουμάτοι πράκτορες εναντίων της Ελλάδας και εκτελούν εντολές θανάτου του ελληνικού λαού! Χθες η Ηλεία, σήμερα η Ραφήνα, αύριο; Αύριο ίσως είσαι εσύ ή εγώ που θα χάσει την περιουσία του και θα θρηνήσει τις ζωές των παιδιών του στο όνομα των πολυεθνικών και της οικονομικής αφαίμαξης της χώρας! Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο θανάτου των Ελλήνων μέσω υποτιθέμενων φυσικών καταστροφών. Σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού με λαθρομετανάστες! Η Ραφήνα ήταν μια μικρή σφυγμομέτρηση που επαλήθευσε ότι σαν λαός δεν είμαστε προετοιμασμένοι σε οποιαδήποτε ασύμμετρη απειλή. Δεν έχουμε λάβει εκπαίδευση ούτε γνωρίζουμε μεθόδους αντιμετώπισης αυτών! Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει πιο ορατά πλέον ο πόλεμος των πόλεων! Σκεφτείτε τι θα συμβεί αν χίλιοι πεμπτοφαλαγγίτες μαζί με λαθρομετανάστες αρχίσουν να καίνε το κέντρο της Αθήνας! Σκεφτείτε αν βρεθεί έξοδος διαφυγής, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό ή ακόμα και με δηλητηριασμένα ύδατα… τι μπορούν να κάνουν τα ελεγχόμενα σώματα ασφαλείας χωρίς τα κατάλληλα μέσα;
Σκεφθείτε όταν ξεσπάσει ο πανικός όλοι αυτοί δεν θα κρύβονται…θα κάνουν πλιάτσικο στους δρόμους και στις γειτονιές…και θα είναι ένοπλοι…Μην περιμένετε πόλεμο συμβατικό με καμιά Τουρκία, αυτά είναι για μετά…αυτός είναι ο πόλεμος…και είναι εκ των έσω….είναι ο ασύμμετρος πόλεμος…ο πόλεμος των πόλεων…και έχει είδη αρχίσει…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ..Ξέρουν ότι μας ελέγχουν, ξέρουν ότι δε θα έχουμε τρόπο να ξεφύγουμε, ξέρουν ότι δε μπορούμε…Ή μήπως τελικά μπορούμε; εγώ και εσύ, όλοι μαζί να μη περιμένουμε με κοινονουλευτικά μερεμέτια εβραιομασώνων να πάει η πατρίδα μας μπροστά; Αγώνας μέχρι τέλους για την ανατροπή της κόκκινης Χούντας Τσίπρα – Καμμένου. Πείτε ΌΧΙ στους εθνικούς μειοδότες και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια γροθιά για την αναγέννηση του ΕΘΝΟΥΣ! ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
“Εδώ σωπαίνουν τα πουλιά. Σωπαίνουν κι’ οι καμπάνες. Σωπαίνει κι’ ο πικρός Ρωμιός μαζί με τους νεκρούς του…”
-Γ. Ρίτσος-

ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΗ

Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.