Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Σε πανικό ο Τ.Σόρος καλεί τους Δημοκρατικούς να ανατρέψουν τον Τραμπ: «Διώξτε τον από τον Λευκό Οίκο»!

0 7.866

Δηλητήριο έριξε για ακόμη μια φορά ο γνωστός επιχειρηματίας και διεθνής κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τις κατηγορίες που απεύθυνε στον ηγέτη της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι ότι βρίσκεται στο «μισθολόγιο του Πούτιν», τώρα ο γνωστός οπαδός και ενορχηστρωτής της παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ στρέφει για ακόμη μια φορά τα βέλη του κατά του Αμερικανού προέδρου λέγοντας πως ο «Τραμπ θέλει να καταστρέψει τον κόσμο», χαρακτηρίζοντάς τον και ως «απόλυτο ναρκισσιστή».

Ο Τζορτζ Σόρος μίλησε στην Washington Post, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο τελευταίος διαχώριζε τη θέση του από τους υπόλοιπους ηγέτες της G7, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο της έντασης στον διαφαινόμενο «εμπορικό πόλεμο».

Ο διεθνής κερδοσκόπος μάλιστα έδειξε τον πανικό του παροτρύνοντας τους Δημοκρατικούς ότι «θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μετακινήσουν τον Τραμπ από το οβάλ γραφείο», καθώς όπως φαίνεται η παρουσία Τραμπ εκεί του χαλάει τα σχέδια για την ολική ρήξη των ΗΠΑ με τη Ρωσία κυρίως στο θέμα της Ουκρανίας.

Ο Σόρος ήταν ένας από τους βασικότερους χρηματοδότες της προεκλογικής καμπάνιας που έκανε η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, δαπανώντας ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 10,5 εκατ. δολαρίων.

Οι δε απώλειες κερδών που είχε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, από την ήττα της πρώην «πρώτης κυρίας» και υπουργού, ανήλθαν στο ένα δισ. δολάρια.

Τώρα φαίνεται πως κλαίει με «μαύρο δάκρυ», για τις απώλειες αυτές.

Leave A Reply

Your email address will not be published.