Σοκαριστικό σχόλιο από τον Παπαδημούλη: «Πρόσφυγες οι γονείς του Ιησού Χριστού»! – Οργή για την τοποθέτηση – Δεν σέβονται τίποτα

0 9.218

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ως γνωστό στάζουν μίσος για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Η σύγχρονη Αριστερά, αυτή η οποία εκπροσωπεί την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση των Εθνών, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει την ατζέντα της.

Είναι οι κοινωνοί των ανοιχτών συνόρων και της μετανάστευσης. Είναι αυτοί που θέλουν να γεμίσει κάθε πλατεία με μετανάστες, αλλά από την… τόση αγάπη, δεν κουβαλάνε κανέναν από δαύτους στις πανάκριβες επαύλεις που διαμένουν οι… αριστεροί του χαβιάρι.

ΣΧΟΛΙΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

Σε ένα σχόλιο των ημερών, που αφιερώνει, όπως αναφέρει, «στους πάσης φύσεως ρατσιστές» και είναι και επίκαιρο, προσθέτει, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνει:

«Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε σε φάτνη, από γονείς πρόσφυγες, που έφυγαν για να κρυφτούν από τους Ρωμαίους κατακτητές και περιστοιχισμένος, από Άραβες και Εβραίους. Χρόνια πολλά, με υγεία, δύναμη και ανθρωπιά, σε όλες και όλους!», καταλήγει στην ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το twitter:

Είστε σοβαροί κύριοι; Τι συγκρίνετε; Πόση προπαγάνδα θα κάνετε για περάσουν τα σχέδιά σας; Μόνο ντροπή και αποτροπιασμός γι’αυτή την τοποθέτηση.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More