Στρατηγός Μανωλάκος: «Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες μπορεί να είναι η ”ωρολογιακή βόμβα” για την ασφάλεια των νησιών»

1 10.152

Ο Επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ πρόσφατα αποστρατευθείς και με βαρύ βιογραφικό στις Ειδικές Δυνάμεις , o Στρατηγός Μανωλάκος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Ασφάλεια των νησιών του Αιγαίου!

Έγραψε στο σελίδα του στο F/B

«Αναρωτιέμαι… πόσο ανησυχούν οι κυβερνώντες…με την ύπαρξη χιλιάδων παράτυπων μεταναστών στα νησιά μας,οι οποίοι «υπό συνθήκες»,μπορεί να αποτελέσουν «ωρολογιακή βόμβα» για την ασφάλεια των νησιών του Αιγαίου.

Γιατί ενθαρρύνουν με την ανεκτικότητα τους, τα μυαλά απελπισμένων ανθρώπων και αυξάνονται οι ροες,αφού τα σύνορα προς τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, είναι κλειστά. Μήπως…όλο αυτό συντελεί στη δημογραφική αλλοίωση της Πατρίδας μας;»

Καλό ξημέρωμα!!!

1 Comment
  1. Nikos says

    ΟΙ ”ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ”ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ Η ΙΔΕΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΧΕΡΙΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More