Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Συναγερμός :Τρεις ακόμη Ύποπτοι Φάκελλοι σε ΑΕΙ της Χώρας!

0 9.175

Συναγερμός σε Κρήτη, Κέρκυρα και το Πολυτεχνείο εστάλησαν την Τετάρτη ακόμη τρεις φάκελοι με ύποπτη σκόνη, μετά το περιστατικό που καταγράφηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής στα ΕΛ.ΤΑ. στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, όπου εντοπίστηκε ο ένας εκ των τριών ύποπτων φακέλων με αποστολέα από την Ινδία και παραλήπτη το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όμοιο με αυτόν που εστάλη την Τετάρτη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Με ιδιωτικό λεωφορείο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κέρκυρας για να υποβληθούν σε ιατρικό έλεγχο τέσσερις εργαζόμενοι των ΕΛ.ΤΑ. που φέρονται να ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο, ενώ οι συναλλασσόμενοι που βρίσκονταν στα ΕΛ.ΤΑ. την ώρα που εντοπίστηκε ο φάκελος αφέθηκαν να φύγουν καθώς, σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι υπάλληλοι δεν τον είχαν ανοίξει.

Ο φάκελος παρελήφθη από ειδικούς της Αστυνομίας για να εξεταστεί με ασφάλεια στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ταχυδρομείο και διενεργεί έρευνες, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή ώσπου να λήξει ο συναγερμός που σήμανε.

Loading...

Leave A Reply

Your email address will not be published.