Τα μαχητικά που πέταγαν νύχτα στα νησιά μας …Ήταν Ελληνικά (Άσκηση Ανταίος ΙΙΙ 19)

0 9.412

Φόβος και αναταραχή επικρατούσε σε κατοίκους των νησιών μας ,μάλιστα δε τις προηγούμενες ημέρες είχαμε και αναφορές για χαμηλές νυχτερινές πτήσεις , ειδικά σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου …Πολλοί ανέφεραν οτι ήταν Τουρκικά Μαχητικά σε χαμηλές νυχτερινές πτήσεις !

Η Αλήθεια όμως είναι οτι ήταν σε εξέλιξη η Τακτική Αεροπορική Άσκηση του συνόλου των Μαχητικών με την κωδική Άσκηση «Ανταίος ΙΙΙ 19» με συμμετοχή όλων πολεμικών Μοιρών τηης Πολεμικής Αεροπορίας σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών.

Τα μαχητικά μας πέταξαν παντού και συνήθως μόνο νύχτα …Μια ενέργεια που σπάνια οι Τούρκοι εκτελούν την νύχτα που την φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι .11

Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν αποστολές προστασίας και προσβολής ναυτικής δύναμης, στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίδα 2019», καθώς και αποστολές κατάδειξης στόχου, ημέρα και νύχτα, σε συνεργασία με Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων σε νησιά του Βόρειου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More