Τι άλλο θα δούμε; Οδηγός της σουηδικής εκκλησίας εισάγει ορισμούς του LGBTQ σε βιβλικούς χαρακτήρες

0 9.203

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός παρέχει ορισμένους ορισμούς που σχετίζονται με το LGBTQ σε βιβλικούς χαρακτήρες όπως ο Ιωσήφ, η Μαρία και ο ίδιος ο Ιησούς.

Μια μητρόπολη της Εκκλησίας της Σουηδίας δημοσίευσε πρόσφατα έναν νέο οδηγό για τα παιδιά LGBTQ, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Nya DagBladet.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ειδησεογραφική ιστοσελίδα, ο οδηγός «περιέχει ορισμούς και έννοιες, τόσο για τη Βίβλο και το LGBTQ, καθώς και ιστορίες της Βίβλου που ισχυρίζεται ότι σχετίζονται με ανθρώπους LGBTQ».

Το έγγραφο ισχυρίζεται επίσης ότι η Βίβλος δεν τάσσεται κατά της ομοφυλοφιλίας.

Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός περιγράφεται από τον οδηγό ως άτομο που «έσπασε τον κανόνα», αναφορικά με τον τρόπο που έζησε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός υποστήριζε περαιτέρω ότι «δεν υπερασπίστηκε την παραδοσιακή οικογένεια».

Η μητέρα του Ιησού, η Μαρία, τολμούσε «να αψηφήσει τα παραδοσιακά σεξουαλικά πρότυπα σε μια πατριαρχική κοινωνία», ενώ ο πατέρας του Ιωσήφ αποδείχθηκε ότι είναι άνθρωπος που «παραβιάζει τους κανόνες όσον αφορά την έκφραση του φύλου και πιθανώς φορούμε ένα ρούχο που προοριζόταν για την κόρη ενός βασιλιά», αναφέρει ο οδηγός.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More