Τίναξαν στον αέρα Άραβα μέσα στην Porsche Cayenne έξω από το γυμναστήριο του στην Γλυφάδα

0 10.175

Τίναξαν στον αέρα έναν επιχειρηματία υπήκοο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μέσα στην Porsche Cayenne όταν βγήκε από το γυμναστήριο Mega Gym στο οποίο αθλούνταν.

Η Γλύφάδα έχει μετατραπεί σε άντρο ανομίας με την Άνω Γλυφάδα να έχει το ρεκόρ σε ληστείες, κλοπές και κακοποιήσεις ανθρώπων.

Σημειώνεται ότι και ο δολοφονημένος προ ολίγων μηνών Γ.Μακρής είχε την εταιρεία του στην Γλυφάδα.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που «σείστηκε ο τόπος», ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας είναι το γεγονός ότι τα συντρίμμια του οχήματος έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση 150 μέτρων, στο αντίθετο ρεύμα.

Η κατάσταση λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης και εξαιτίας της αδιαφορίας του δήμου να λάβει συγκεκριμένα μέτρα και να πιέσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προς την κατεύθυνση αυτή έχει φτάσει στον απροχώρητο

Το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο και με το που γύρισε το κλειδί στην μίζα ανατινάχτηκε. Η όλη παγίδευση πρέπει να έγινε όταν ο Σαουδάραβας εισήλθε στο γυμναστήριο για να αθληθεί αφού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα όταν οδηγούσε το αμάξι του νωρίτερα.

Μάλλον έγινε με τηλεχειριστήριο καθώς δεν θα ήταν εφικτό για κάποιους να φτιάξουν μια τόσο περίπλοκη συνδεσμολογία δίπλα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Άλλωστε μέσα από το γυμναστήριο υπάρχει άμεση οπτική επαφή με τα αυτοκίνητα στο υπαίθριο πάρκινγκ

Η ενεργοποίηση έγινε με τηλεχειρισμό και για έναν ακόμα λόγο: Για να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες

Συνεπώς η παγίδευση έγινε στο υπαίθριο πάρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε πινακίδες Αυστραλίας, καθώς και το δίπλωμα του τραυματία είναι αυστραλιανό

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά σε τέσσερα οχήματα, συνολικά

Ο σωματώδης άνδρας, όπως τον περιγράφουν οι περίοικοι, φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ από το φλεγόμενο όχημα τον ανέσυραν ζωντανό και με τις αισθήσεις του δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πιθανότατα αποτελούσαν συνοδεία του.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες αφού έσπασαν το τζαμί του κατεστραμμένου πολυτελούς αυτοκινήτου, έβγαλαν τον τραυματία από την πόρτα του συνοδηγού. Εν συνέχεια αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο όχημα σημειώθηκε και δεύτερη μεγάλη έκρηξη

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Τόσα χρόνια ανομίας έχουν μετατρέψει την Γλυφάδα σε ένα είδος «Sin City»

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More