Το Ειρηνοδικείο «έβαλε πάγο» στον Βελόπουλο.Μοίραζε έντυπα με… δωρεάν νομικές συμβουλές στον Πειραιά

0 9.752

Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι πάει καλά και πως βρίσκεται στο όριο εισόδου στη Βουλή. Ωστόσο, μετά τη «φωτογραφική» αποκήρυξη του κόμματος από τη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ως μη έχουσα την παραμικρή σχέση μαζί του -ποτέ δεν το ισχυρίστηκε, πάντως, δημοσίως-, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου (φωτό) αντιμετωπίζει ορισμένα προβληματάκια.

Με προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Πειραιώς απαγορεύτηκε στο κόμμα Ελληνική Λύση να παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές στα μέλη και στους ψηφοφόρους του. Το συγκεκριμένο κόμμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διένειμε στον Πειραιά φυλλάδια, με τα οποία πληροφορούσε τους πολίτες ότι από τα γραφεία του παρέχονται δωρεάν νομικές συμβουλές προφανώς για θέματα της εποχής (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, δάνεια, κάρτες). Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον… ξενοδόχο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς, ο οποίος κατέθεσε εναντίον του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για αντιποίηση δικηγορικού επαγγέλματος! Υπέρ της αιτήσεως παρενέβη, μάλιστα, η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Χθες, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του και όρισε δικάσιμο για τις 9 Μαΐου. Εως τότε, οι νομικές συμβουλές από το κόμμα Βελόπουλου απαγορεύονται!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More