Το ΕΣΡ κλείνει το κανάλι που μεταδίδει την εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά

0 11.073

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή για το Νέο Κανάλι που μεταδίδεται την εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού απολογήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού.

Σημειώνεται ότι ο Τάκης Τσούκαλας μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του είχε επιτεθεί με ρατσιστικές εκφράσεις κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο. Είχε χαρακτηρίσει μάλιστα τον διεθνή μπασκετμπολίστα «πίθηκο» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού κλήθηκαν για εξηγήσεις από το ΕΣΡ και όπως αναφέρει το e-tetradio μάλλον δεν έπεισαν.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα δε θα πρέπει να αποκλείεται ακόμη και σκληρή τιμωρία του καναλιού όπως η διακοπή μετάδοσης του σήματός του. Μάλιστα είναι κάτι που συζητήθηκε έντονα και για την περίπτωση του ΑΡΤ για το γκάλοπ για τον Ζακ Κωστόπουλο.

Τελικά το κανάλι τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ. Σημειώνεται ότι το κανάλι έχει διακόψει τη μετάδοση της εκπομπής του Τάκη Τσουκαλά που πλέον είναι διαδικτυακή.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More