Το συγκλονιστικό μήνυμα των Μαχητών του Β. Έβρου: «Κι αν είναι να πεθάνουμε για την Ελλάδα…» (βίντεο)

0 9.599

Οι εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά δεν είναι καθόλου καλές, οι Τούρκοι προκαλούν σε κάθε ευκαιρία, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένταση, ακόμη και θερμό επεισόδιο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στη Μεγαλόνησο, όπου μίλησε για προάσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων. Και δεν είναι ένας άνθρωπος που μασάει τα λόγια του ή δεν εννοεί αυτά που λέει.

Επιθυμούμε την ειρήνη, την ευημερία και την σταθερότητα, τόνισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, αλλά πρωτίστως θα προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ενώ από την πλευρά του ο Κύπριος ΥΠΑΜ δήλωσε ότι η στάση της Ελλάδας και της Κύπρου, δεν πρέπει να θεωρηθεί αδυναμία.

Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, έχουν δώσει τις κατευθύνσεις τους και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, είναι έτοιμες όποτε και όταν απαιτηθεί να κάνουν το χρέος τους.

Επιχειρησιακή ετοιμότητα παντού, με υψηλό ηθικό από στελέχη και στρατεύσιμους, σε στεριά, θάλασσα και αέρα.
Σήμερα κατά την περιοδεία μας σε φυλάκιο του Β. Έβρου, το διαπιστώσαμε και πάλι, ειδικά όταν ένας οπλίτης – μαχητής της »Προεδρικής Φρουράς» του Κάραγατς, έστειλε μέσα από το kranosgr, το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα.

Δείτε φωτό και βίντεο:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More