Μαχητική Εθνική Ενημέρωση

Οι Τούρκοι προβάλλουν τις δηλώσεις του Κουβέλη για την Πτώση του Μιράζ

0 6.735

Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, είπε ότι ο θάνατος του χειριστή του Mirage 2000-5 που συνετρίβη στο Αιγαίο δεν έχει σχέση με αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών…Γράφουν οι Τούρκοι !

Η Τουρκική Κρατική τηλεόραση χαρακτηριστικά αναφέρει οτι … Ο ΑΝΥΕΘΑ Κουβέλης δήλωσε για την Πτώση του Μιράζ τα εξής:

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε από τις στρατιωτικές αρχές, επέστρεφαν από μια αναχαίτιση δυο τουρκικών αεροσκαφών, η οποία αναχαίτιση δεν έγινε, διότι είχαν ήδη φύγει τα τουρκικά αεροσκάφη προς την Τουρκία.

Έτσι επέστρεφαν στη βάση τους στη Σκύρο και 9 μίλια πριν πλησιάσουν στο νησί, ο δεύτερος πιλότος, γιατί ο αείμνηστος Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο αρχηγός της αποστολής, έχασε ξαφνικά το πρώτο αεροσκάφος, το οποίο έπεσε στη θάλασσα».

Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Άμυνας πρόσθεσε τα παρακάτω:

«Κατηγορηματικά, ο θάνατος του πιλότου μας του Γιώργου Μπαλταδώρου δεν έχει σχέση με αναχαίτιση. Εννέα μίλια πριν φθάσει στη Σκύρο χάθηκε το αεροσκάφος μαζί με τον Γιώργο Μπαλταδώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο: Προφανώς το Ζεύγος των Ελληνικών Μιράζ είχαν πάει για αναψυχή στα Όρια του Αιγαίου… Αυτός ο Έλληνας ΑΝΥΕΘΑ αφού ο άνθρωπος είναι άσχετος με τα Στρατιωτικά Θέματα γιατί μιλάει ;

Leave A Reply

Your email address will not be published.