Υποψήφιος βολευτής, με το ΜέΡΑ25 του Βαρουφακη, ο μουσουλμάνος επικεφαλής, του ψηφοδελτίου του DEB, στις Ευρωεκλογές….

0 9.431

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΕ….
ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΙΝΕΣ…..
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ….
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…..

Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, κατεβαίνει στη Ξάνθη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του DEB στις Ευρωεκλογές dr Χουσεΐν Μπαλτατζή!

Την είδηση επιβεβαίωσε στο «Μαχητή» πριν λίγη ώρα (μεσημέρι Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος) συγγενικό πρόσωπο του Χουσεΐν Μπαλτατζή που όπως μας είπε, «η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα ή την Τρίτη 18 Ιουνίου»

Πρόκειται στην ουσία για μια ακόμη προσπάθεια του Τουρκικού κόμματος DEB να μπει στην Ελληνική Βουλή σε συνεργασία με ένα ελληνικό κόμμα, κάτι που ήδη είχε αναφέρει άλλωστε με δελτίο τύπου το οποίο δημοσιεύσαμε.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι Γιάνης Βαρουφάκης από την αρχή είδε «θετικά» την προσέγγιση που έκανε το κόμμα MέΡΑ25 με το DEB όλες αυτές τις μέρες και το μόνο που έμεινε πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις μεταξύ των πλευρών.

Πάντως ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, ανεξάρτητα των ακραίων θέσεών του, είναι δημοφιλής και ως επιστήμονας και άνθρωπος, ενώ η κάθοδός του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ήδη προβληματίζει έντονα της υποψηφιότητες των μειονοτικών στα κόμματα και κυρίως αυτές του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αλλά και του Τουρκές με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μειονοτικό του DEB θα κατεβάσει το Μέρα 25 και στο Νομό Ροδόπης.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη έχει ανακοινώσει ως υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης με το κόμμα MέΡΑ25 τον Ξανθιώτη επιχειρηματία Αντώνη Παπαδούδη.

Τέλος υπενθυμίζεται οτι στις δημοτικές εκλογές το DEB στήριξε καθαρά τη δημοτική παράταξη του Μανώλη Τσέπελη, με την οποία μάλιστα εξέλεξε και τρεις δημοτικούς συμβούλους, ενώ έκανε και την μεγάλη ανατροπή την δεύτερη Κυριακή με το αποτέλεσμα των Κιμμερίων και του Γέρακα, δίνοντάς του και την νίκη στο Δήμο Ξάνθης.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More